Meer resultaten voor parket herstellen

 
 
parket herstellen
parket
Hout met Historie is gespecialiseerd in de verkoop van authentieke eiken wagonplanken. Het wagonhout heeft een prachtige doorleefde uitstraling.
parket
parket
parket, houten vloer repareren, herstellen en aanhelen Haarlem Amsterdam. Houten vloer herstellen Haarlem Amsterdam. Waterschade herstellen.
Door onze jarenlang ervaring van het repareren en herstellen van parket en houten vloeren is na oplevering van uw vloer niet meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden. We Zijn erkend bedrijf om een schade aan uw parket of houten vloer te herstelen.
laminaat herstellen
Het repareren van een parketvloer Huis en Tuin: Diversen.
Krassen op parket herstellen. Voor het repareren van krassen op parket is het vaak voldoende om het parket licht op te schuren, zonder gebruik te hoeven maken van de grootste korrels. Een korrel van 40 kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de eerste schuurronde, waarna wederom naar een kleinere korrel gegrepen moet worden voor de afwerking.
bruynzeel
Schadeherstel Specialist in Schade Parketmeester.nl.
Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gaan ertoe over om schades aan parket en laminaatvloeren te laten repareren onder de noemer herstel in natura. Parketmeester werkt nauw samen met verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon, ASR, Ditzo, Delta Lloyd en Reaal. Maar ook expertisebureaus zoals bijv. CED, Dekra en Hersteldirect voor het vakkundig herstellen van schades aan vloeren.
bing
Parketvloer onderhoud, Je houten vloer weer herstellen.
View Larger Image De onzin van parketvloer onderhoud. Er gaat niets boven een versleten parketvloer weer in haar oude glorie herstellen. Klanten kunnen hun ogen vaak niet geloven: Is dat dezélfde vloer! Nou, dan ben ik best wel een beetje trots. Mooie parketvloeren en tevreden klanten, daar doe ik het graag voor! Ik vind het dan ook logisch dat ik na het parket schuren gratis parketonderhoud bussen achterlaat.
keramisch parket
Parketvloer reparatie door waterschade of renovatie parketvloer schade.
Parketleggers van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het repareren van parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd. Uw parket wordt weer als nieuw!
Repareren Alles voor parket.
Parket, Hardwax Olie 633 Parket, Lak 522 Parket, Olie 771 Parket, Boenwas 288 Buitenhout 195 Meubels Werkbladen 196 Kurk 215 Laminaat 207 Vinyl 163. None Zilver 11 Donkerbruin 74 Lichtbruin 38 Marmer Alu Look Wit 225 Naturel 101 Kleurloos 358 Grijs 206 Bruin 137 Roodbruin 71 Zwart 97 Onbehandelde uitstraling 39 Geel 50 Overig 49.

Contacteer ons